Laatste nieuws

 • gezonde voeding
  gezonde voeding

  Na de uitleg over de gezonde voeding maakten we lekkere fruitspiesjes. Dat was smullen! Ook onze ouders konden achteraf genieten van een lekkere zelfgemaakte fruitspies.

  LEES MEER

 • sportdokter
  sportdokter

  Tijdens deze leuke namiddag kregen we een interessante uitleg over gezonde voeding van de sportdokter van STVV. Hij liet ons ook even zien wat hij allemaal doet om de spelers van STVV te verzorgen.

  LEES MEER

 • Zoekspel
  Zoekspel

  Vandaag was de derde keer dat we samen kwamen met de kinderen voor het project: ‘Playing For Succes’. Tijdens deze sessie hebben de kinderen een zoekspel gespeeld. Ze werden verdeeld in 4 groepjes en ieder groepje kreeg telkens een kaartje met een rekeningoefening op. Ze moesten deze oefening oplossen en naar de juiste stoel in de tribune lopen. Aan die stoel hing een zakje waar ze een kaartje mochten uithalen dat ze moesten afgeven om een opdrachtenblad te kunnen oplossen. Als ze dit juist hadden kregen ze 1 penalty. De bedoeling was om zoveel mogelijk penalty’s te verzamelen die ze daarna zelf mochten trappen op de keeper van de beloftenploeg. Dit was een superleuke ervaring voor onze voetballertjes!

  LEES MEER

 • Dreamteam
  Dreamteam

  De tweede activiteit vonden de jongens zeer leuk. Ze mochten hun eigen dreamteam met spelers over heel de wereld samenstellen met een budget van 10 000 000 euro. Hier kwam heel wat rekenwerk bij kijken om binnen hun budget te blijven.

  LEES MEER

 • Spelers voorstellen
  Spelers voorstellen

  Op woensdag 20 februari 2019 vond de tweede sessie van Playing for Success bij voetbalclub STVV plaats. De eerste activiteit die op het programma stond was om de spelers van STVV beter te leren kennen. De kinderen kregen elk vijf voetbalshirts met de rugnummer van een speler op. Vervolgens moesten ze meer informatie over deze spelers opzoeken. Achteraf mochten ze deze spelers voorstellen in hun eigen persconferentie.

  LEES MEER

 • Rondleiding stadion
  Rondleiding stadion

  We kregen ook een rondleiding door heel het stadion. Zo mochten we zelfs eens in de kleedkamer van de spelers gaan kijken. We oefenden zelf even in de fitnesskamer van de spelers en leerden veel bij over de geschiedenis en vroegere spelers van STVV.

  LEES MEER

 • kennismaking
  kennismaking

  Deze week was de eerste sessie van Playing for Succes. We leerden elkaar kennen door een kennismakingsspelletjes, maar we maakten ook kennis met de peter van het project, voetballer Steven De Petter. We kregen zelfs allemaal een handtekening. Binkie was natuurlijk ook van de partij.

  LEES MEER

 • Nieuw PfS Traject
  Nieuw PfS Traject

  Op 13 februari 2019 start er een nieuw PfS traject bij STVV.

   

  Vanaf dan krijg je via deze pagina elke week een overzicht van de activiteiten.

  LEES MEER

Sint-Truidense VV

Sint-Truidense VV

 •  

  Locatie :

   

  Stayen

  Tiensesteenweg 168

  3800 Sint-Truiden

   

   

  Periode : 

   

  van 13 februari 2019

  tot 3 april 2019

  van 13h30 tot 16h30

   

  Contactpersoon :

   

 • Scholen

 • Hoge scholen

  PXL Education

img23INLOGGEN