Laatste nieuws

 • diploma uitreiking
  diploma uitreiking

  Op woensdag 3 april 2019 stond de 7e en laatste sessie van PFS Sint-Truiden op het programma. Tijdens deze speeldag werden de diploma’s uitgereikt door niemand minder dan de spits van STVV Johan Boli. Onze jongens waren zeer enthousiast om hem te ontmoeten. Vervolgens hebben ze onder leiding van FIO (persverantwoordelijke) een persconferentie gegeven aan hun ouders over hun belevenissen van de afgelopen zeven weken. Als extraatje kregen ze een ticket voor de volgende thuiswedstrijd van STVV bij te wonen tegen KV Oostende.
  Het waren 7 toffe weken!

  LEES MEER

 • veld opmeten en bezoek studenten LO
  veld opmeten en bezoek studenten LO

  Deze week hebben we ons gefocust op het veld. We wouden graag weten hoe groot het veld was en wat de omtrek was. Hiervoor zouden we het veld zelf opmeten maar aangezien er training was kon dit jammer genoeg niet doorgaan. Daarom hebben de kinderen dit mogen opzoeken en hebben ze het aan de hand van deze gegevens berekend.
  Naast het berekenen hebben ze ook het veld in een verkleinde vorm moeten natekenen op een blad.
  Na ongeveer 2 uur werken kwamen de studenten van lichamelijke opvoeding van de PXL even een kijkje nemen. Zij mochten dan vragen stellen aan de kinderen en aan de begeleiders. Dit was voor de kinderen heel leuk!
  Nadien hebben de kinderen ook nog even op het voetbalveld mogen spelen.

  LEES MEER

 • Bezoek teammanager
  Bezoek teammanager

  Op woensdag 20 maart 2019 stond de 5de speeldag van PFS voor de deur. We begonnen de sessie met het spel ‘voetbalreis’. De kinderen gingen op zoek naar logo’s van de Belgische voetbalclubs in het stadion. Vervolgens kregen ze opdrachten die ze tot een goed einde moesten brengen. Hiermee konden ze punten scoren door de voetbalclub in de juiste provincie van België te situeren.

  We kregen ook hoog bezoek, niemand minder dan teammanager Peter Delorge kwam langs. Hij kwam ons de nodige uitleg geven over de werking binnen de club. Ook heeft hij enkele tactische elementen bij de voorbereiding op een wedstrijd kort toegelicht.
  Het was alweer een leerrijke en sportieve namiddag.

  LEES MEER

 • gezonde voeding
  gezonde voeding

  Na de uitleg over de gezonde voeding maakten we lekkere fruitspiesjes. Dat was smullen! Ook onze ouders konden achteraf genieten van een lekkere zelfgemaakte fruitspies.

  LEES MEER

 • sportdokter
  sportdokter

  Tijdens deze leuke namiddag kregen we een interessante uitleg over gezonde voeding van de sportdokter van STVV. Hij liet ons ook even zien wat hij allemaal doet om de spelers van STVV te verzorgen.

  LEES MEER

 • Zoekspel
  Zoekspel

  Vandaag was de derde keer dat we samen kwamen met de kinderen voor het project: ‘Playing For Succes’. Tijdens deze sessie hebben de kinderen een zoekspel gespeeld. Ze werden verdeeld in 4 groepjes en ieder groepje kreeg telkens een kaartje met een rekeningoefening op. Ze moesten deze oefening oplossen en naar de juiste stoel in de tribune lopen. Aan die stoel hing een zakje waar ze een kaartje mochten uithalen dat ze moesten afgeven om een opdrachtenblad te kunnen oplossen. Als ze dit juist hadden kregen ze 1 penalty. De bedoeling was om zoveel mogelijk penalty’s te verzamelen die ze daarna zelf mochten trappen op de keeper van de beloftenploeg. Dit was een superleuke ervaring voor onze voetballertjes!

  LEES MEER

 • Dreamteam
  Dreamteam

  De tweede activiteit vonden de jongens zeer leuk. Ze mochten hun eigen dreamteam met spelers over heel de wereld samenstellen met een budget van 10 000 000 euro. Hier kwam heel wat rekenwerk bij kijken om binnen hun budget te blijven.

  LEES MEER

 • Spelers voorstellen
  Spelers voorstellen

  Op woensdag 20 februari 2019 vond de tweede sessie van Playing for Success bij voetbalclub STVV plaats. De eerste activiteit die op het programma stond was om de spelers van STVV beter te leren kennen. De kinderen kregen elk vijf voetbalshirts met de rugnummer van een speler op. Vervolgens moesten ze meer informatie over deze spelers opzoeken. Achteraf mochten ze deze spelers voorstellen in hun eigen persconferentie.

  LEES MEER

 • Rondleiding stadion
  Rondleiding stadion

  We kregen ook een rondleiding door heel het stadion. Zo mochten we zelfs eens in de kleedkamer van de spelers gaan kijken. We oefenden zelf even in de fitnesskamer van de spelers en leerden veel bij over de geschiedenis en vroegere spelers van STVV.

  LEES MEER

 • kennismaking
  kennismaking

  Deze week was de eerste sessie van Playing for Succes. We leerden elkaar kennen door een kennismakingsspelletjes, maar we maakten ook kennis met de peter van het project, voetballer Steven De Petter. We kregen zelfs allemaal een handtekening. Binkie was natuurlijk ook van de partij.

  LEES MEER

 • Nieuw PfS Traject
  Nieuw PfS Traject

  Op 13 februari 2019 start er een nieuw PfS traject bij STVV.

   

  Vanaf dan krijg je via deze pagina elke week een overzicht van de activiteiten.

  LEES MEER

Sint-Truidense VV

Sint-Truidense VV

 •  

  Locatie :

   

  Stayen

  Tiensesteenweg 168

  3800 Sint-Truiden

   

   

  Periode : 

   

  van 13 februari 2019

  tot 3 april 2019

  van 13h30 tot 16h30

   

  Contactpersoon :

   

 • Scholen

 • Hoge scholen

  PXL Education

img23INLOGGEN